Kalender 2003 april

Ingen på Egnsarkivet forventer, at nogen husker personerne på dette billede fra Ajstrup Skole i 1902. Børnene er i deres stiveste puds i anledning af fotograferingen, som på det tidspunkt ikke var en dagligdags foreteelse. De ældste drenge i jakkesæt (konfirmationstøj), de lidt yngre i matrostøj. Pigerne kan man næsten inddele familievis, idet deres kjoler er syet af det samme stof, eller deres kraver er ens hæklede. De havde hvide forklæder på for at skåne tøjet. Eneste kendte elev er drengen i øverste række t.h. i sømandsuniform. Han hedder Hilding Olsen og var plejebarn hos fisker Jens Nielsen i Norsminde. Ingen på Egnsarkivet forventer, at nogen husker personerne på dette billede fra Ajstrup Skole i 1902.
Børnene er i deres stiveste puds i anledning af fotograferingen, som på det tidspunkt ikke var en dagligdags foreteelse. De ældste drenge i jakkesæt (konfirmationstøj), de lidt yngre i matrostøj. Pigerne kan man næsten inddele familievis, idet deres kjoler er syet af det samme stof, eller deres kraver er ens hæklede. De havde hvide forklæder på for at skåne tøjet. Eneste kendte elev er drengen i øverste række t.h. i sømandsuniform. Han hedder Hilding Olsen og var plejebarn hos fisker Jens Nielsen i Norsminde.

 

Tilbage til oversigt 2003

Der er lukket for kommentarer.

Udstillinger

Udstilling på Eskegården: Malerier m.m. modtaget i 2018

21. februar 2019

Egnsarkivet har i 2018 modtaget mange malerier med mere.

Fotos af disse malerier, samt af en akvarel og et foto (100 x 130 cm) af elever fra Landbrugsskolen kan ses på Eskegården.

Vil du gerne se de originale billeder, er du velkommen på Egnsarkivet i åbningstiden, der er torsdage

i tidsrummer 09.00 – 12.00 og 18.00 – 21.00

Juleudstilling på Eskegården

22. november 2018

UDSTILLINGEN ER AFSLUTTET

Opsat 22. n0vember 2018

Julen nærmer sig og arkivets juleudstilling er sat op på Eskegården.

Motivet er eksempler på julekort fra 1900 til 2017.

Nyheder

Bipiber – lavet i Malling

24. april 2019

Vi har fået en forespørgsel på “bipiber fremstillet i Malling.

For at læse mere om det – klik her